Handelsbetingelser

Bestilling & betaling

Alle viste priser er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet. Sharedrobes tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse på mail. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse, tjek først i spam, inden du kontakter os. Du vil desuden modtage en ny mail, når din ordre er afsendt. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse,
bedes du kontakte os.

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi
anbefaler, er betaling med betalingskort. 

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.

NĂĄr du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Refundering

Returneres produkter, vil de blive refunderet til det betalingskort, ordren blev betalt med. 

Fortrydelsesret

Hos Sharedrobes har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum kan du anmode om retur og fĂĄ pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug.

Som køber afholder du selv omkostninger til forsendelse ved returnering, det betyder at priserne afhænger af den leveringsudbyder, som du vælger.

Hvis du derimod gør brug af vores ShareBack service samtidig med din returnering, dvs. hvor du tilføjer andet tøj fra dit skab, som du gerne vil af med og modtage en voucher for, sammen med de returnerede varer, betaler Sharedrobes for forsendelsen.

SĂĄdan ombytter eller returnerer du en vare

Skriv en mail til info@sharedrobes.com, og angiv ønske om retur/ombytning. Din henvendelse skal indeholde ordrenummer og det produkt du ønsker at returnere/ombytte.

NĂĄr vi har modtaget og godkendt din henvendelse, vil du fĂĄ tilsendt en mail med link til vores returportal, hvor du skal melde din returnering. Du vil derefter modtage en mail med din returlabel.

Du skal nu pakke produktet forsvarligt ind i sin originale emballage, som den blev leveret i - eller tilsvarende. 

Din returpakke vil blive behandlet inden for 1-3 hverdage, efter vi har modtaget pakken. Når din returnering er godkendt, kan der gå op til 5 hverdage, før du kan se pengene tilbage på din konto.

Som køber står du selv for betaling af returforsendelsen, og der bliver derfor trukket 60 kr fra det oprindelige refunderingsbeløb, ved returnering af produkter. Første ombytning er dog gratis. 

I tilfælde af at du som kunde nægter modtagelse af pakken eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen, inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturerer kunden for evt. omkostninger for returforsendelse og eller genlevering. - Bliver fratrukket retur beløbet ved modtagelse.

Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Produktet er i anden stand end modtaget
  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind
  • Pakken er sendt til pakkeshop
  • Hvis du overskrider de 14 dages returfrist

Disse regler gælder køb via www.sharedrobes.com.

Uafhentede pakker

Du kan IKKE returnere et produkt ved ikke at hente pakken. I tilfælde af at du som kunde nægter modtagelse af pakken, eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen, inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden for evt. omkostninger for returforsendelse og/eller genlevering. - Bliver fratrukket retur beløbet ved modtagelse.

Reklamation 

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, hvilket betyder, at du - afhængig af den konkrete situation - enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen.

Skader på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til os inden for 14 dage efter varens modtagelse. 

Vi forbeholder os retten til at afvise alle returvarer, der er sendt retur uden vores godkendelse. Kontakt os altid, INDEN du returnerer en returvare, ombytning eller reklamation.