Vores mission er at gøre secondhand til et inspirerende og nemt valg for alle 🙏✨

Sharedrobes blev født i 2020, og har de seneste 3 år arbejdet aktivt med at hjælpe og inspirere til et mere cirkulært modeforbrug. Vores motto er "sharing is caring - so care, share, wear!" - og vi tager det med i alt, hvad vi gør.

Vi ser det som en kæmpe nødvendighed, at vi udviser ‘care’ for planeten, når vi shopper tøj, og at vi giver tøj nyt liv ved at dele det med andre - samtidig med at vi bruger det tøj vi har! 

I Sharedrobes er secondhand mode mere end bare en trend - det er en vigtig del af vores vision for en mere bæredygtig fremtid. Tøj er en kæmpe del af vores identitet, men desværre har de omskiftelige trends og hyppige udskiftninger i vores garderober en negativ miljøpåvirkning. Heldigvis kan vi gennem secondhand mindske vores påvirkning af miljøet foruden at spare på budgettet!
Vi stiftede Sharedrobes ud fra en KÆMPE passion og kærlighed for tøj - og ikke mindst for vores kære moder jord, da vi for nogle år siden blev bevidste om, den enorme miljømæssige belastning som modeindustrien skaber. Industrien ændrer sig ikke af sig selv, og vi tog derfor i 2020 en beslutning om, at gå aktivt ind i at skabe løsninger på problemet.
Vi tror på, at virksomheder sammen med forbrugere bør være drivkraften for forandring i verden, og vi arbejder på højtryk med at udvikle løsninger, der er med til at gøre en forskel - og en sjov oplevelse på samme tid! 
Som virksomhed, stræber vi desuden efter at være et eksempel på, hvordan man både kan være rentabel og mere bæredygtig på samme tid. Vi tror på, at en mere bæredygtig tilgang til mode ikke kun er godt for miljøet, men også for samfundet og økonomien som helhed. 

Sammen kan vi skabe en mere ansvarlig og 'caring' fremtid
- én ShareBag ad gangen!


Tak fordi du er her
🙏

The team & sharedrobers