Generelt

 • Hvad er Sharedrobes?

  Sharedrobes er en webshop, hvor du kan handle secondhand tøj til en billig pris uden at gå på kompromis med hverken tøjets kvalitet eller stand. Tøjet forhandles kun i bundles, dvs. flere stykker tøj ad gangen, for at holde prisen så lav som muligt.

  Sharedrobes er samtidig en garderobepartner, der hjælper dig med at få tømt ud i dit skab og finde nye ejere til dit tøj, så det får en ekstra chance og forlænget levetid.

 • Hvilket problem ønsker Sharedrobes at være med til at løse?

  Modeindustrien, og især fast fashion brands som H&M, Zara og Shein m.fl., står for 10% af verdens årlige CO2-udledning. Vi arbejder med at gøre salg af secondhand og upcycle tøj mere konkurrencedygtigt ift. fast fashion ved at gentænke måden, som secondhand og upcycle tøj sælges på primært online.

 • Hvorfor er online handel med secondhand tøj så besværlig?

  Der er især to forhold gør online handel med secondhand tøj udfordrende:
  1) Secondhand tøj er ofte for højt prissat
  2) Det er for omstændigt at finde frem til de rette items, da man ofte skal lede i
  tusinder af items for at finde det man leder efter.

  I Sharedrobes arbejder vi målrettet med at løse disse og andre strukturelle udfordringer - i vores bestræbelser på at gøre online handel med secondhand tøj konkurrencedygtig ift. fast fashion.

 • Søger i samarbejder?

  I Sharedrobes samarbejder vi både med virksomheder, NGO'er, foreninger, influencers og vores community - og vi er altid åbne for nye samarbejder.

  Ræk endelig ud til os på info@sharedrobes.com, hvis du er interesseret i et samarbejde!