Swapping Lab blev en kæmpe succes under SS23 Copenhagen Fashion Week

Swapping Lab blev en kæmpe succes under SS23 Copenhagen Fashion Week

Under modeugen i august, havde besøgende modeuge gæster mulighed for at komme forbi Sharedrobes’ festlige Swapping Lab. Her kunne man bytte alt det tøj, der blot samler støv i garderoben – til nye pre-loved items, helt gratis! Begejstringen var til at mærke og føle på, og stemningen var ekstatisk! 

Arrangementet på Højbro Plads midt i indre København blev en stor succes, hvor mere end 600 mennesker kom og byttede deres tøj – svarende til over 1000 items, der fandt nye hjem! Det var en tøj-jagt i bedste stil, hvor det gjaldt om at være hurtig, da der kun er én af hver. 

Udvalget bestod af en masse lækre mærker, som tøj fra Ganni, Wood Wood, By Malene Birger, Levis. Ikke mindst, havde Nikolaj Storm doneret tøj til markedet, der tidligere var brugt til photoshoots og lignende, og dermed ikke kunne sælges, men som andre kan få stor glæde af. Det var et fantastisk event, med en skøn energi og gode vibes.

Vi er super taknemmelige for alle jer der kom forbi og joinede vores nye koncept. Vi er helt overvældede over al den positive respons, som vi har fået omkring konceptet. Det er vi så glade for!

“Jeg synes at konceptet og arrangementet er super fedt. Jeg elsker stemningen og menneskene, og så er det super fedt, at vi bytter ting med hinanden, så vi bidrager til at mindske forurening af verden” – Besøgende til eventet.

Modeshow på Højbro Plads

På dagen afholdte vi også et modeshow, hvor alle besøgende gæster havde mulighed for at se showet på første række, helt gratis! Til showet kunne de besøgende se tøj og sko fra Mullé, VAER, Imperfectionists, HeroByAhlgreen, IGEN, By Katrine Goli, BAKANO og Maicha. Det er alle brands der sætter fokus på bæredygtighed i deres forretningsmodel – hvilket vi elsker! Stemningen fra publikum var med til at sprede den gode vibe, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse!

 

Ses vi til næste event?

Vi holder snart endnu et event, og vi kan allerede nu afsløre at det bliver i oktober! Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og vær en af de første til at få besked, når vi er klar til at sende invitationer ud! Medbring blot de items du ikke længere bruger, så andre kan få glæde af dem. Vi håber på at se dig!

Back to blog