Opret fælles garderober med dine veninder!

Opret fælles garderober med dine veninder!

Har du set vores nye funktion i appen, hvor du kan lave delte garderober med dine veninder? Bliv inspireret i dine veninders garderober, og anmod om lån, når du finder noget, som du gerne vil have på (og så behøver du pludselig ikke at købe en ny kjole til hverken julefrokoster eller nytårs aften)!

Delegarderober er vores nyeste funktion i appen. Med delegarderober har du mulighed for at lave en fælles garderobe med dine veninder! På denne måde kan i nemt få et overblik over hinandens tøj, og gøre det meget nemmere at låne af hinanden. 

Hvordan bruger man den nye funktion?

Alt du skal gøre for at oprette en delegarderobe i Sharedrobes appen er, at invitere dine veninder til garderoben, og så er det ellers bare igang med uploade de items, som i gerne vil dele og låne ud til hinanden. 

Det tager ikke mere end 1 minut at oprette en delegarderobe! Delegarderoben oprettes helt konkret ved at gå ind på din profil, herefter trykker du på knappen hvor der står “Sharedrobes”. Nu kan du trykke på + ikonet og oprette en delt-garderobe. Så nemt er det! 

Sharing is caring💗

Delegarderober er helt gratis at bruge, så skynd dig at invitere dine veninder til at downloade appen, og kom i gang med at se og låne hinandens tøj! På denne måde får i mere ud af de ting i allerede har i skabet, og slipper for at købe nyt tøj (og sparer en hulens masse penge). Det er både godt for din pengepung men også for miljøet! 

Whats not to like?

Back to blog