Vores første loppemarked

Vores første loppemarked

I juli måned havde vi den fornøjelse af, at kunne afholde vores første loppemarked på Færøerne i Torshavn. Loppemarkedet fandt sted mandag d. 26. juli fra kl.12-18, hvor der var intet mindre end 50 stande og flere sælgere på venteliste. Blandt vores stande havde vi inviteret 5 influencere, som de besøgende tog rigtig godt imod.

Over alle forventninger

Loppemarkedet gik over alle forventninger. Der var fuldt hus ved åbningen, så nogle af vores besøgende måtte komme tilbage senere på trods af det store lokale. I løbet af dagen kom over 600 besøgende forbi til den gode stemning og fik shoppet masser af secondhand tøj, sko og accessories med hjem til rimelige priser.

 

Stemningen

Vi havde sørget for god stemning via musik, balloner, kaffe og kagebord samt snacks. Så vores besøgende rigtig kunne få en hyggelig dag ud af vores loppemarked.

Den generelle feedback fra standene var, at de havde fået solgt en hel del og var begejstrede over dagen. De besøgende var glade for udvalget blandt de forskellige mærker, gode priser og generelt hele loppemarkedet.

Vi vil gerne sige tak til alle der kom forbi vores loppemarked på Færøerne. Vi holder meget snart et nyt loppemarked i København, så hold øje med vores sociale medier eller herinde, hvor vi vil opdagere jer med datoer og en masse spændende ting i appen, som I kan glæde jer til!

Tilbage til blog