Swapping Lab by Sharedrobes gentages til SS23 Copenhagen Fashion Week!

Swapping Lab by Sharedrobes gentages til SS23 Copenhagen Fashion Week!

Ønsker du at forny din garderobe uden at bruge din pengepung? Det må næsten være umuligt… right? Bortset fra at det ikke er. Læs med! Sharedrobes’ Swapping Labs er festlige byttemarkeder, der bringer mere cirkularitet til dit klædeskab. Et sted hvor du kan forny din garderobe, og hvor dit tøj anvendes som valuta på samme vis som inde i Sharedrobes appen. Spoiler alert! Til dette Swapping Lab afholdes også et modeshow, hvor nøje udvalgte modebrands hyldes og fremhæves, der er med til at bane vejen for en mere sympatisk modeindustri.

Kom med til vores kommende byttelab torsdag d. 11/8 under Copenhagen Fashion Week, hvor du kan bytte dit gamle tøj til andet preloved tøj. Det er 100 % gratis, og det er meget bedre for både din pengepung og miljøet. What’s not to like?

Har du tøj, som optager skabsplads, og som du ikke længere bruger? Skift det ud, før du smider det ud! Lad ikke ubrugt tøj samle støv i din garderobe. Vi står klar med stativer, bøjler og borde på Højbro Plads, hvor du kan aflevere tøj, sko og accessories i god stand, og gå på opdagelse i andres medbragte preloved-items – helt gratis.

Ved at bruge ’tøj som valuta’-princippet, giver vi dig mulighed for at bytte dine gamle tøjvarer til nye. I bund og grund kan du forny hele din garderobe uden at bruge en eneste krone. 

Så hvordan virker det? Alt du skal gøre er at dukke op med alt det tøj, som du ikke længere bruger, men som stadig har værdi og kan give værdi til andre, der vil elske det mere. Som “betaling” for de beklædningsgenstande, du medbringer, kan du vælge et tilsvarende antal items med hjem. Men vær forberedt. Du er ikke den eneste modeelsker i byen, der kan lugte en god handel langvejs fra.

Tag med os på en sjov modeskattejagt. Er det genialt eller skørt? Kom og find ud af det selv! 

Du kan ikke have en modeuge uden et modeshow, vel? Som en del af vores byttearrangement under SS23 Copenhagen Fashion Week – vil der også finde et modeshow sted på lokationen. Her kan du opdage de fedeste upcoming modebrands, som arbejder med upcycle, bæredygtig og slow fashion. 

Find os her: Sted: Højbro Plads Dato: 11. august kl. 16.00-20.00. Modeshowet starter kl. 18.00!

Der er så mange fordele ved at gøre din garderobe mere cirkulær. Du behøver ikke nøjes – og det burde du ikke! Derfor vil vi demonstrere, at du kan forny din garderobe uden at bryde penge eller forårsage skade på vores planet. Ved at bytte tøj kan du faktisk fortsætte med at udtrykke dig selv gennem mode på sjove og kreative måder, ligesom du plejer. Den eneste forskel er at vælge at være smart omkring det.

Ses vi?

Eventet afholdes i samarbejde med NGO’en Fashion Revolution Danmark. Fashion Revolution er verdens største modeaktivistiske bevægelse og ønsker at sætte fokus på en mere transparent modebranche. Den globale modeverden er uigennemsigtigt, udnyttende og miljøskadelig, og der er desperat behov for forandring.

Vi elsker mode, men vi ønsker ikke vores tøj skal blive produceret på bekostning af andre mennesker eller vores planet. Fashion Revolution Denmark stiller op med deres foto backdrop, hvor de sætter fokus på dem, der laver det tøj, vi går i, så vi kan blive mere oplyste tøjforbrugere. Nemlig tøjforbrugere, der tænker over, hvem der betaler prisen, når vi køber billigt tøj.

Tilbage til blog