Swap September 🎉

Swap September 🎉

Efteråret er her, og vi er allerede hoppet godt ind i en ny måned, nemlig september! Det betyder altså at sommeren er slut. I denne måned har vi fokus på swap, og derfor er månedens tema selvfølgelig SWAP-SEPTEMBER. 

I forbindelse med Swap September, har vi snakket med brugere af vores app og swap-konceptet, som har swappet sig til nye items. 

Simone, 21 år
“Jeg har swappet mig til den her mega fede t-shirt fra Champion, til swap-eventet der blev afholdt på Højbro Plads i forbindelse med Fashion week. Jeg er blevet SÅ glad for den. Den har det fedeste fit, og så er den i en fantastisk flot farve. Jeg har brugt den vildt meget efter jeg fandt den til swap-lab”

.

 


Frederikke, 25 år

“Jeg har swappet det her super fede sæt til swap-lab som indebærer bukser, en blazer og en t-shirt. Det jeg har fået mest værdi ud af, har være blazeren da jeg kan bruge den til alt. Jeg bruger den både indendørs udover en t-shirt, og udendørs som jakke med en lille strik indenunder til de køligere sommeraftener”.


Sofie, 23 år 

“Jeg har blandt andet swappet mig til et par shorts. Det var egentlig lige sådan et par jeg har ledt efter længe. Jeg faldt for farven, længden og pasformen så god ud. Derefter fandt jeg ud af de var fra shein hvilke også er en god ting, for så er jeg med til at forlænge levetiden på et af deres produkter som ellers kommer af deres overproduktion af fast fashion. Jeg bruger mine shorts i næsten alle mine outfits nu, og gemmer dem lidt væk nogle dage så jeg ikke skal vaske dem hele tiden”

Har du swappet dig til nyt tøj i denne måned? Så skriv til os – og kom med i vores kommende ‘Swap Oktober’ artikel!

Tilbage til blog