Swap Party by Sharedrobes x Myrelations+

Swap Party by Sharedrobes x Myrelations+

Kom med til årets fedeste fest, hvor du kan swappe dit festtøj til nyt, møde nye mennesker og danse hele natten lang! Tag dine venner med under armen og nyd en aften i godt selskab med dans, drinks og swap. Vi håber på at se dig til et brag af en swap fest! 

Swap Party by Sharedrobes x Myrelations+ er et festligt event, der har til formål at danne nye relationer, samtidigt med at du fornyer din garderobe ganske gratis. What’s not to like?

Vores swap events er festlige begivenheder, der bringer mere cirkularitet til dit klædeskab for at minimere belastningen af miljøet, og er et sted, hvor dit tøj anvendes som valuta!

Vi gentager succesen med vores fantastiske Swap event, men denne gang gør vi det med et brag af en fest! Denne gang er der fokus på party-wear! For har vi ikke allesammen noget party-wear som vi er blevet trætte af at tage på, men andre kan få glæde af? 

Det eneste du skal gøre er at medbringe op til 5 items, der kan indgå i et party outfit, som du ikke længere bruger, men som andre stadig kan få glæde af. 

Find os her: Arch, Nørregade 41, 1165 København: 4. November kl. 21:30-02:00

Dørene åbner kl. 21:30 og herfra har i mulighed for at swappe jeres brugte party-wear til andet party-wear. Desuden kommer der et surprise show, hvor udvalgt tøj fremvises, som efterfølgende kan swappes. Kl. 23:00 åbner Arch op som normalt, og swap området ryddes, og erstattes med dansegulv til klubben lukker.

Skynd dig at tilmelde dig!

Hvis du har hul i kalenderen, så medbring endelig det tøj, der blot samler støv i din garderobe, swap det til noget nyt, og dan nye relationer!

Du skal være hurtig på tasterne, og skynde dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil med! Vi har nemlig et meget begrænset antal pladser. 

Link til tilmelding: https://www.eventbrite.com/…/swap-party-by-sharedrobes…

Vi glæder os til at se dig til årets fedeste swap-fest!  

Tilbage til blog