Helt essentielle items, som alle burde eje

Helt essentielle items, som alle burde eje

Et essentielt item kan variere fra person til person. Hvad du mener er fundamentalt i din garderobe, kan være noget andet end, hvad andre mener. Men, jo flere grundlæggende og basic items du ejer, jo bedre er dine chancer for at blande og matche. Plus! Det giver dig mere plads til at være kreativ og eksperimentere med andre mere ‘dary’ items. 

Basic T-shirt

Noget af det mest basic du kan eje, er en almindelig T-shirt i neutrale farver. 

Start med at købe sorte og hvide tee’s fra basic sektionen, og arbejd dig derefter forsigtigt ind i de farverige basics. Du kan også købe dem i forskellige udskæringer og strukturer og til sidst købe nogle grafiske T-shirts. 

Mellem jakke

Læder, denim eller en blazer? Eller alle 3.

Lag er en af de nemmeste måder at få dit tøj til at se dyrere ud samt beskytte dig imod køligere dage. Der findes mange slags jakker der kan give dit outfit mere kant, men disse 3 variationer er nok de mest populære. 

En vigtig ting man skal huske på, når man køber en jakke, er at sikre sig, at der er plads nok under skuldrene og armen til at kunne have over andre ting og at ærmerne ikke skal være længere end dine håndled. Ved blazere skal de let kunne rulles op til albuerne.

Little black dress

Du har sikkert hørt udtrykket “Little Black Dress” før. Udtrykket er nemlig helt tilbage fra 1920’erne. 

”Den lille sorte kjole” er en sort aften- eller cocktailkjole, skåret enkelt og er oftest ret kort. Den er beregnet til at være langvarig, alsidig, bredt tilgængelig og til en rimelig pris. 

”Den lille sorte kjole” betragtes som essentiel i en garderobe fordi alle bør have en simpel, elegant sort kjole i garderoben, der kan tilpasses forskellige anledninger. For eksempel kan den bæres med en jakke og sneakers for et simpelt dagslook eller med smykker, accessories og stiletter til aften-tøj eller en formel begivenhed såsom et bryllup. 

The Classic Jeans

Vi er alle på udkig efter noget specifikt fra vores hverdags jeans, hvad enten det er at fremhæve vores former, forlænge vores ben eller løfte vores bagende. 

Jeans er meget afhængige af vores kropsform, hvilket kan gøre det svært at finde et par der passer dig perfekt. Men når du først har fundet et par der passer, kan de holde i mange år. Da jeans kommer i mange farver og typer, vil man nemt kunne opgradere sit look med et par fede jeans. 

Basic sko

Alle kvinder har det ene par, sko der bare sidder helt rigtigt og som man aldrig kan gå galt med. Og hvis du ikke har det, burde du skaffe dig et par. Et par basic sneakers, nogle simple stiletter eller et par støvler. 

Ved at have et enkelt par simple sko, kan man style det med alt. Sko er altafgørende når det kommer til dit outfit. De kan tage en almindelig sommerkjole og gøre det til en flot fest kjole ved bare at ændre skoene. Det samme gælder den anden vej. Ved at have simple sko i for eksempel hvid eller sort, kan man sikre sig at have et par sko der passer til alt. 

Det vigtigste at fremhæve er til sidst, at du ved at eje disse basic items, kan minimere størrelsen af din garderobe og derved overforbruget. Shop smart er THE KEY og vejen frem! Så at tænk det ind i din shopping – nemlig at købe items, der kan bruges i mange forskellige henseende. Du kan nu også finde en masse basic items på Sharedrobes appen!

Tilbage til blog