Find din personlige stil

Find din personlige stil

Dit tøjvalg kan sige meget om, hvem du er som person. Man bruger tøj til at udtrykke sig på en måde, man ikke kan gøre igennem en samtale. Derfor er det super vigtigt, at dit tøj reflekterer hvem du er som person. 

Derfor har vi samlet nogle tips til, hvordan du kan finde din personlige stil.

 

Hvad har du allerede i dit skab?

Tænk på det tøj, du har, der gør dig glad. Hvilke items er vigtigst i din garderobe? Træk disse items ud og tænk over, hvorfor de får dig til at føle som de gør. Læg mærke til, hvad de har til fælles. Er det en bestemt pasform, farve eller mærke? På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvad det præcis er DU kan lide. 

 

Sørg for at have basic items

Sørg for at have basic items i din garderobe. Et basic item er noget der kan gå med det meste, f.eks. en hvid T-shirt eller et par jeans der sidder som de skal. Ved at have flere basic items, kan du nemt eksperimentere med nye genstande. Dette kunne være en festlig nederdel, med en neutral top. På den måde kan du prøve noget nyt af, uden at du føler det bliver for meget.

 

Lav et board 

På Pinterest kan man lave det, der hedder et board. Dette er en samling af billeder, videoer, indlæg og masser af inspiration. Lav et personligt board, og tilføj alle de billeder du synes er noget for dig. Lad vær med at tænke for meget over det. Fokusér i stedet på, hvad du kan lide. Til sidst kan du måske få et lidt mere klart billede af, hvad din personlige stil er. 

Husk altid at du sagtens kan have flere stile, og at det er noget der kan ændre sig i takt med nye trends. Den ene uge er du til blomster print, den næste er det helt sort. Og det er normalt. 

Tilbage til blog