Et nyt kapitel – Sharedrobes lancerer nyt koncept

Et nyt kapitel – Sharedrobes lancerer nyt koncept

Nyt koncept – dit bæredygtige modeunivers

Efter mange måneders forberedelse er den nye version af Sharedrobes’ app gået live – og den indeholder flere spændende opdateringer og nye features. Men frygt ej! Sharedrobes’ mission og vision forbliver den samme – nemlig at ændre den måde, hvorpå mode præsenteres, sælges og forbruges. Vejen dertil har imidlertid taget en ny og spændende retning. I stedet for at fokusere på genbrugsforretninger har Sharedrobes nu skabt et mere bæredygtigt modeunivers. Et modeunivers, der samler de bedste og mest bæredygtige forhandlere af mode i høj kvalitet i én suveræn app. 

Når du fremover går ind i appen, vil du derfor blive mødt af en række kvalitetsbevidste brands, der hver især har bæredygtighed i højsædet. Du kan derfor shoppe i appen med god samvittighed, velvidende at alle brands lever op til en række bæredygtige kriterier.

Vil du også shoppe mere bæredygtig mode? Hent appen og gå på opdagelse i Sharedrobes’ bæredygtige modeunivers.

Opret din garderobe digitalt

Men der gemmer sig faktisk endnu et fedt feature i appen, som bare venter på at blive opdaget. Nu kan du nemlig oprette din garderobe digitalt. Men hvordan fungerer det, og hvilke fordele har det for dig? Ved at oprette din garderobe digitalt kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik over alt det tøj, der gemmer sig i dit klædeskab. På den måde kan du holde styr på, hvad du allerede har og hvad du evt. mangler i din garderobe. På den måde kan du mindske tøjspild og således træffe bedre beslutninger, når du shopper bæredygtig mode i appen. 

Hvilke fordele ser du i at oprette din garderobe digitalt? Del dine tanker og ideer med os i kommentarfeltet!

 

Af: Michelle Andersen

Tilbage til blog