Esther Huong – moderigtige designs med bæredygtigt fokus

Esther Huong – moderigtige designs med bæredygtigt fokus

Esther Huong står bag det bæredygtighedsfunderede tøjbrand af samme navn. Hendes lækre designs, der har et cool, feminint og ungdommeligt udtryk, skaber blikfang og kan pifte ethvert klædeskab op. Læs med og lær mere om Esthers vision om en cool og spændende garderobe og de mange måder, hvorpå bæredygtighed er i fokus i brandets produktion. 

Moderigtige designs med bæredygtigt fokus

Esther grundlagde sit tøjbrand med visionen om at designe mode, der kan bidrage til en sjov og spændende garderobe, der samtidigt bidrager til at beskytte planeten fra unødvendig skade forårsaget af fast fashion og traditionel tøjproduktion. Hos Esther spiller bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed en stor rolle i alt, hvad hun foretager sig.

“Det er en kæmpe stor del af min hverdag. Jeg bruger rigtig meget tid på at finde det rigtige materiale og lave noget i god kvalitet, der kan holde i lang tid” – Esther Huong, founder og CEO

Ester Huong designs

Bæredygtighed som kernelement

Esther Huong implementerer bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed i sin produktion på mange forskellige måder. Først og fremmest er alle modeartiklerne syet fra genbrugs- og restmaterialer. Derfor er der kun et begrænset antal af hvert item. Derudover er de fleste items ‘made to order’, og brandet stræber efter at eliminere tekstilspild under produktionen. Eventuelle restmaterialer bruges til at lave scrunchies, patchwork toppe osv. Alle ordrer er designet, syet pakket og sendt i København.

Esther Huong – historien bag logoet

Kender du historien bag brandets logo? Faktisk fortæller logoet en fantastisk historie om Esthers barndom. Det symboliserer også tøjbrandets bæredygtige værdier.

“For 19 år siden adopterede min mor mig fra Vietnam. Da hun var nede og hente mig, købte hun dette stempel med mit navn på. Cyklen symboliserer bæredygtighed og den miljøvenlige livsstil. Hjulene symboliserer genbrug. Stemplet repræsentere mig og min baggrund”. – Esther Huong

Esther Huong logo

Hvis du kigger godt efter, vil du se, at flere af hendes styles har logoet trykt på sig. 

Vi er meget stolte over at have Esther Huong med ombord som en del af vores mere bæredygtige modeunivers. Alle brandets cool designs kan du finde på Sharedrobes!

 

Af: Michelle Andersen

Tilbage til blog