5 styles der aldrig går af mode – som er værd at smide penge efter

5 styles der aldrig går af mode – som er værd at smide penge efter

Du kender uden tvivl følelsen. Du står foran dit klædeskab, opgivende mens øjnene søger febrilsk i alle retninger for at få øje på det perfekte outfit. Samtlige over- og underdele holdes op mod hinanden, men intet er godt nok. Det var lige, som du frygtede – du har intet at tage på! Men frygt ej – vi kommer dig til undsætning. Hos Sharedrobes har vi lavet en liste over fem tidsløse must have items, som vi anser for at være grundlæggende for enhver tøjgarderobe. Sig farvel til tøjkriser og hej til uimodståelige outfits, som du kan vende tilbage til år efter år. Det er værd at smide penge efter!

1. Denim jeans

Med et par denim jeans går du aldrig galt i byen. Denim jeans er uden tvivl et af de mest populære styles i verden. Men hvorfor er denim jeans så attraktive? To ord – alsidighed og holdbarhed. Blå denim jeans går næsten til ethvert look. Hiv en hvilken som helst top ud af dit skab – den vil helst sikkert se cool ud sammen med denim jeans. Derudover har mange bukser en tendens til at se slidte ud over tid – det gør denim jeans ikke. Tværtimod opbygger dine jeans et mere æstetisk og ‘effortless’ look over tid. Det tilfører dit outfit et fedt udtryk!

2. Hvid T-shirt

Den hvide T-shirt er for evigt en klassiker. Det kan virkelig betale sig at investere i en fin hvid T-shirt af god kvalitet – den kan du parre med stort set alle outfits. Ofte er en hvid T-shirt ikke ‘the main star’ i et outfit – men det ser alligevel super cool ud, når du finder en T-shirt, som bare sidder helt perfekt.

3. Sort cocktail-kjole

Man siger jo, at enhver kvinde skal eje en 'little black dress'. Den såkaldte ‘little black dress’ er en simpel men elegant sort cocktail-kjole, der kan dresses op eller ned efter behov og omstændighederne. Derfor er en lille sort kjole et must have i enhver garderobe. 

4. Skjorte 

En skjorte er en sikker vinder hver gang. Skjorter går til absolut alle begivenheder – lige fra kontoret til byen. Der findes da også uendeligt mange måder at style en skjorte på – kun fantasien sætter grænser.

5. Blazer

Sidst men ikke mindst! Blazeren – for evigt et essentielt og stilfuldt item i garderoben. Hvad enten den er figursyet eller oversize, mønstret eller sort – så er du garanteret at se både stilet og elegant ud iført en blazer. 

Hvilke items anser du for at være essentielle i enhver tøjgarderobe? Del dine tanker og ideer med os i kommentarfeltet!

 

Af: Michelle Andersen

Tilbage til blog