2NDOFMAY THE LABEL – klæd dig med følelser

2NDOFMAY THE LABEL – klæd dig med følelser

Betyder mere bæredygtig mode, at man som forbruger må nøjes med en basic og uinspirerende sort, hvid og grå garderobe? Svaret er selvfølgelig nej, og den forestilling gør det bæredygtighedsfunderede og farveglade modebrand 2NDOFMAY THE LABEL op med. Læs mere om brandets vision om en farverig, spændende og unik garderobe i dette blogindlæg.

En kamp mod tekstilspild

Hvorfor nøjes med en uinspirerende garderobe, når man kan udtrykke sin personlige tøjstil på sjove, kreative og unikke måder? Den tankegang udgør fundamentet for modebrandet 2NDOFMAY THE LABEL, der blev grundlagt i 2020 med visionen om at bidrage til en mere bæredygtig modebranche ved at skabe smukke og unikke items ud af reststoffer og genbrugstekstiler, købt i Danmark. Alle brandets modeartikler er upcycled og håndlavet på bestilling i København af brandets founder, Emma Demay. Emma ønsker med sine modeartikler at minimere tekstilspild og i stedet udnytte de uudnyttede eller kasserede tekstilers fulde potentiale. 

“Jeg implementerer conscious fashion i mit brand ved at købe tekstiler lokalt i genbrugsbutikker, loppemarkeder og onlinehandel. Alle produkterne er håndlavet, så alle er en form for “one-of-a-kind”, hvilket betyder, at hvert stykke er unik og lavet specielt til hver kunde. Og afhængigt af mængden af stof, jeg finder, bliver alle produkterne made-to-order” – Emma Demay, CEO og founder af 2NDOFMAY THE LABEL

2NDOFMAY THE LABEL

2NDOFMAY THE LABEL – klæd dig med følelser

For Emma betyder et mere ansvarligt og bæredygtigt tøjforbrug, at man ikke klæder sig efter midlertidige trends, men at man i stedet klæder sig på med følelser. Hendes bedste fashion tip til en mere bæredygtig og unik garderobe er derfor at turde lege med forskellige farver og prints.

“Jeg tror ikke på trends, men på farver og tøj, der bringer glæde og giver energi. Conscious fashion betyder for mig, at man skal ikke tænke så meget på trends, men mere på ideen om at klæde sig med følelser” – Emma Demay

2NDOFMAY THE LABEL udgiver et begrænset antal nye designs hver måned. Alle de smukke og farverige modeartikler finder du på Sharedrobes!

 

Af: Michelle Andersen

Tilbage til blog